Algemene en esthetische tandheelkunde ( Tandarts )

Algemene tandheelkunde ( Tandarts )

De basis voor een mooi gebit is een gezond gebit. Om uw gebit mooi en gezond te houden is een regelmatige controle en reiniging belangrijk. Laat daarom uw gebit 2x per jaar controleren.

Esthetische en restauratieve tandheelkunde

Er zijn veel behandelingen mogelijk om de functie en de esthetiek van een gebit te verbeteren. Dit kan variëren van composietvullingen, het bleken van tanden, maken van facings en kronen, maar ook met behulp van orthodontie, tandprothetiek en implantologie.

De ontwikkelingen op het vlak van de esthetische en restauratieve tandheelkunde kent veel veranderingen de laatste jaren. De materialen en technieken zijn sterk verbeterd. Mondzorg Heuvelland in Gulpen maakt de restauraties (kronen, bruggen, protheses) in het eigen tandtechnisch laboratorium waardoor de lijnen kort zijn en met optimale snelheid geleverd kan worden

Esthetische en/of restauratieve tandheelkunde begint met een intake gesprek waar uw wensen en klachten worden besproken. Na een grondig mondonderzoek kunnen we een plan opstellen en met u bespreken. Uiteindelijk moet u blij en tevreden zijn met het eindresultaat.

Direct inschrijven

Middels dit inschrijfformulier kunt u zich gemakkelijk online aanmelden als nieuwe patiënt. Wij nemen zo snel mogelijk na ontvangst contact met u op voor een afspraak.