Implantaat brug

Oplossingen voor meer missende tanden: Een brug op implantaten

De voordelen

Wanneer zowel de tand als de wortel beschadigd zijn, kunnen deze het best permanent worden vervangen door een tandheelkundig implantaat in combinatie met een keramische kroon. Deze vervanging verschilt in uiterlijk en werking niets van een natuurlijke tand of kies.

 

De verloop van de behandeling

De behandeling zal in vier stappen worden doorlopen.

  1. Vóór de ingreep Ter voorbereiding van de behandeling voert de tandarts een eerste onderzoek uit en neemt één of meer röntgenfoto’s van het gebied.
  2. Plaatsen van de implantaten Het implantaat wordt geplaatst. Eerst krijgt u een noodvoorziening waarmee u bijna onmiddellijk normaal kunt eten en functioneren. Voordat tot de volgende stap kan worden overgegaan, moet het implantaat eerst integreren met het kaakbot. Dit neemt enige tijd in       beslag.
  3. Bevestiging van een nieuwe kroon De laatste stap is de plaatsing van de permanente keramische tand. De nieuwe tand wordt geplaatst om levenslang mee te gaan. Verdere behandelingen zijn niet nodig.
  4. Eindresultaat U mag verwachten dat de nieuwe tand net zo past en voelt als een echte tand. Verzorg uw mond zoals u gewend bent, zodat de tand en het omringende tandvlees schoon en gezond blijft.

Direct inschrijven

Middels dit inschrijfformulier kunt u zich gemakkelijk online aanmelden als nieuwe patiënt. Wij nemen zo snel mogelijk na ontvangst contact met u op voor een afspraak.