Implantologie

Implantaten

Implantologie neemt een steeds belangrijkere plaats in de tandprothetiek in. Steeds vaker kiezen patiënten voor implantaten. Een implantaat is een kunstwortel die wordt vastgezet in het kaakbot. De kunstwortel is vervaardigd van titanium. Op deze kunstwortels wordt deze prothese bevestigd (klikgebit). Ook voor de tandheelkunde geldt dat implantaten steeds vaker voorkomen. Zo kunnen er ontbrekende tanden of kiezen vervangen worden door kronen op implantaten waardoor je het gevoel hebt dat er weer eigen tanden of kiezen in de mond zitten.
 

De voordelen van implanteren

Direct werkende tanden
Het is mogelijk om tandheelkundige implantaten en een nieuw, volledig functionerende gebitsprothese te verkrijgen in slechts één dag.

Behoudt de eigen gelaatskenmerken
Wanneer u een volledige tand verliest – de kroon en de wortel- kan uw gelaat ouder gaan lijken door het slinken van het kaakbot. Met tandheelkundige implantaten kan dit proces worden gestopt of voorkomen.

Eet wat u wilt
Kronen, bruggen en gebitsprotheses op implantaten zijn net echte tanden omdat ze stevig vastzitten in uw kaak. Hierdoor kunt u vol vertrouwen uw favoriete gerechten eten.

Meer zelfvertrouwen
Als u eenmaal de voordelen hebt ervaren van nieuwe en definitieve tanden, zal u meer zelfvertrouwen krijgen, waardoor u meer van het leven zult genieten.

 Oplossingen voor één missende tand

Oplossingen voor meerdere missende tanden

Oplossingen voor alle missende tanden

 

Direct inschrijven

Middels dit inschrijfformulier kunt u zich gemakkelijk online aanmelden als nieuwe patiënt. Wij nemen zo snel mogelijk na ontvangst contact met u op voor een afspraak.