Bedrijfsprofiel

Mondzorg Heuvelland

Wij zijn een jong bedrijf actief op het gebied van implantologie, tandheelkunde, tandprothetiek en tandtechniek. Wij declareren zelfstandig aan alle zorgverzekeraars. Ons werkterrein omvat het aanmeten van alle soorten gebitsprotheses, implantologie, mondhygiëne en esthetische tandheelkunde (kronen en bruggen).

Wij voorzien u van innovatieve producten die zich onderscheiden in kwaliteit, betrouwbaarheid, esthetiek en gebruiksgemak. De verbetering van de levenskwaliteit van de patiënt staat hierbij voorop.

Gecertificeerd

Mondzorg Heuvelland is HKZ gecertificeerd. Dit certificaat kunnen alleen praktijken krijgen die aan de hoogste kwaliteit eisen van de overheid voldoen.

Deze kwaliteitseisen zijn:

 1. het leveren van verantwoorde zorg;
 2. het hebben van op kwaliteit gericht beleid;
 3. het invoeren van een kwaliteitssysteem;
 4. het uitbrengen van een kwaliteitsjaarverslag

LOGO-BRANCHE-GECERTIFICEERD-website-of-drukwerk--(2)

 

 

 

 

 

Het team :

 

 • Drs. R. Kaboord: tandarts/implantoloog NVOI geregistreerd


  Mijn naam is René Kaboord, Ik ben in 1992 aan de KUN Nijmegen afgestudeerd als tandarts. Van 92-93 ben ik in mijn diensttijd als reserve eerste luitenant werkzaam geweest als hoofd tandheelkundig centrum in de Engelbrecht van Nassaukazerne te Roosendaal en de Cort Heyligers kazerne te Bergen op Zoom. In 1993 ben ik gestart als algemeen practicus in Boxtel met tandartsenpraktijk Kaboord welke in 2006 is opgegaan in de Kliniek voor Mondzorg Boxtel. Vanaf 1999 heb ik mij gespecialiseerd in de orale implantologie en was daarbij geregistreerd als TSVI-c en TSVI-p (tandarts met specifieke vaardigheden op het gebied van de orale implantologie). Sinds 2003 ben ik geregistreerd implantoloog en in 2004 heb ik de (mobiele) verwijspraktijk Implant Company opgericht, waarmee wij voornamelijk werkzaam zijn in zuid-west Nederland. In 2012 ben ik begonnen met een postacademische opleiding orthodontie aan de European Academy for Integrated Dentistry en heb deze in 2014 met een diploma afgerond. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen.rene kaboord

 • Dr.Med.Dent N.Hassan, MSc: tandarts

  Soon

 • Drs. O. Alsayed Ali: tandarts

 • M.G. van Hoften: tandprotheticus (eigenaar)

  Ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is Maurice van Hoften. Ik ben in 1987 te Dordrecht geboren. Na mijn opleiding IVT in Nieuwegein heb ik aan de Hogeschool Utrecht mijn diploma Tandprotheticus behaald.

  Van jongs af aan ga ik met mijn ouders mee naar camping Cottesserhoeve in Vijlen en in dit prachtige gebied wilde ik dan ook na de studie gaan werken.

  In oktober 2013 heb ik de Tandprothetische Praktijk Gulpen geopend. Op velerlei verzoek van de patiënten zijn er nu een implantoloog, een mondhygiëniste en een tandarts bij gekomen en is de naam van het bedrijf veranderd in Mondzorg Heuvelland.
  ONT KRTP

  Maurice

  Dental Revu_nr3_2016 

  Klik op bovenstaande link voor het interview van september 2016

 • D. Frijns: Tandartsassistente

 • W. van Hoften: Balie assistent

 

 

Foto's praktijk :

Direct inschrijven

Middels dit inschrijfformulier kunt u zich gemakkelijk online aanmelden als nieuwe patiënt. Wij nemen zo snel mogelijk na ontvangst contact met u op voor een afspraak.